Legtöbb termékünknél a 35.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!
Ügyfélszolgálat (9:00-17:30)
+36 20 374 2727
+36 20 235 3185
Amennyiben kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a +36 20 374 2727 / +36 20 235 3185 -ös számon (9:00-17:30) vagy írj nekünk messenger üzenetet a jobb alul található Messenger ikon segítségével!
DPD házhozszállítás (1790 Ft)
DPD Csomagpont (1590 Ft)
Személyes átvétel (INGYENES)
Néhány nagyobb termék kivételével a 35.000 Forintot meghaladó megrendeléseket INGYEN házhozszállítjuk!
A Lázadó egy kellemesen epres csemege. Anyagösszetételének köszönhetően egy lazább szerkezetű csali, amit a víz gyorsabban átjár. A bojliban többek között helyet kapott a robin red, májpor, előemésztett halliszt, nectarblend és különböző fehérjekoncentrátumok. A csalit gyors instant pecákhoz is bátran ajánljuk, a nagyon magas vízoldékonysága végett. A puhább állaga miatt a dobócsövezéshez további szárítás szükséges. A bojli vízbe kerülve megkeményedik, és masszívan tartja magát a hajszálon, miközben az étvágyfokozók folyamatosan kioldódnak.Ízesítés: Epres-halasKiszerelés: 1 kgAz ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető
A Lázadó egy kellemesen epres csemege. Anyagösszetételének köszönhetően egy lazább szerkezetű csali, amit a víz gyorsabban átjár. A bojliban többek között helyet kapott a robin red, májpor, előemésztett halliszt, nectarblend és különböző fehérjekoncentrátumok. A csalit gyors instant pecákhoz is bátran ajánljuk, a nagyon magas vízoldékonysága végett. A puhább állaga miatt a dobócsövezéshez további szárítás szükséges. A bojli vízbe kerülve megkeményedik, és masszívan tartja magát a hajszálon, miközben az étvágyfokozók folyamatosan kioldódnak.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető