ERNYŐK, SÁTRAK

Nézet:
Nézet:
Sorrend:

Horgász kellékek eső ellen

horgász kellékekEgy igazi horgászt nem tart vissza a kedvenc sportjától, hobbijától az sem, ha az idő nem napfényes és száraz, hanem ellenkezőleg, borongós, csapadékos és még kicsit szeles is. A jól felkészült horgásznak nemcsak jó időhöz van meg a felszerelése, de rossz idő esetén is rendelkezik a megfelelő horgász kellékekkel.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha valamilyen horgász kellékből hiányt szenved, és rendeljen webshopunkból eső ellen védő kiegészítőket! Milyen esőbiztos horgász kellékeket vásárolhat meg tőlünk?

Hiába a csend és a nyugalom, nem kellemes esőben horgászni, ha az ember bőrig ázik közben. Az esőkabát mellé érdemes egy földbe szúrható esernyőt vagy félig nyitott sátrat is beszerezni. Ezek alatt kényelmesen elücsöröghet a horgász, ahogyan a szétnyitható horgász széken is, anélkül, hogy egy csepp víz is érné. A vízhatlan anyagból készült kiegészítőkre hosszú távon számíthat. Ne feledkezzen meg a vízhatlan lábbeliről sem, viseljen bélelt, kényelmes gumicsizmát a vízparton!

Vásároljon jó áron horgász kellékeket, és induljon útnak felkészülten! Elérhetőségeink egyikén bátran kérdezzen minket termékeinkről, munkatársaink segítenek!