Elérhetőségek


Fly Zoo Kft
Telefon:
+36202353185, +36203742727
Cím:
9700 Szombathely, Körmendi u 89.

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

6
9
1
1
1
6
5

Hírlevél

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

akváriumok és állványok

Főkategória >ÁLLATTARTÁS >AKVARISZTIKA >akváriumok és állványokMerüljön el az akváriumok világában, fedezze fel kínálatunkat!

Merüljön el az akváriumok világában, fedezze fel kínálatunkat!Szeretne a halainak tökéletes otthont, dekoratív akváriumot vásárolni? Akvarisztikával kapcsolatos termékeket is talál webáruházunkban, amiket azonnal meg is rendelhet otthonába. Mi az, amit megtalál kínálatunkban?

Minden akváriumban szükség van a víz szűrésére, tisztán tartására alkalmas berendezésekre, az tisztításhoz speciális eszközökre. Azt se feledje, hogy amíg Ön rendbe rakja a halak otthonát, őket át kell rakni egy másik helyre, ehhez pedig hálóra is szüksége lesz.

Egyik akvárium sem csupán egy üres üvegtartály, meg kell teremteni bennük a halak természetes környezetét, növényeket telepíteni vagy éppen dekor sziklákat elhelyezni. A tiszta és dekoratív lakóhely még önmagában nem teszi boldoggá a halakat, táplálékra is szükségük van, amit díszhaltáppal tudunk nekik biztosítani.

Keressen minket bizalommal, és rendelje meg webáruházunkból halai számára a szükséges akvarisztikai kiegészítőket, berendezéseket, táplálékot! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg termékeinket!