KUTYA, MACSKA felszerelés

Macska felszerelések, amelyek kedvence boldogságához szükségesek

Egy nem gyakorlott macskatartónak sokszor gondot okoz, hogy vajon milyen macska felszerelésekre van szüksége valóban a cicának, és mi az, ami teljesen felesleges lesz. Nézzük!

Már az állat megérkezése előtt érdemes beszerezni néhány etető- és itatótálkát, illetve természetesen tápot. Szüksége lesz macska WC-re és alomra, illetve hozzá alomszedőre, és mielőbb célszerű megvásárolni a szállító boxot vagy táskát is. A macska felszerelések között sokféle fekhelyet és cicabútort is találunk, ezek egyrészt az állat kényelmét szolgálják, másrészt viszont kellenek a mozgásigény kielégítéséhez, illetve a karomélesítéshez. Ezen kívül természetesen végtelen mennyiségű játék is rendelkezésre áll, ám minden cica mással játszik szívesen. Ezt érdemes kitapasztalni és az adott állat igényeinek megfelelően vásárolni. A legtöbb macska szereti, ha fésülik, de a hosszú szőrűeknek mindenképp ajánlott is egy kicsit besegíteni a bundaápolásba és beszerezni hozzá egy-két kefét.

Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal! Nálunk egy helyen megtalál minden macska felszerelést, amire kedvencének szüksége lesz.

Kutya felszerelés lakásban tartott ebeknek is!

kutya felszerelésSok állatbarát dönt úgy, hogy maga mellé vesz egy vagy több kutyust a lakásába, és megosztja az életét kedvencével. Ahol nincs kert vagy udvar, ott a kutyus életterét megfelelő kutya felszereléssel kell alkalmassá tenni a pihenéshez, étkezéshez, játékhoz.

Webáruházunkban minden fajta kutya felszerelést meg tud vásárolni egy helyen, csak ki kell választania, hogy milyen termékre van pontosan szüksége, és megrendelni azt online!

Egy kistestű kutyának kell egy kutyaágy, ahol aludhat, amit a magáénak érezhet és aminek a használatával megóvhatja a gazdi a bútorokat a kutyaszőrtől. A szállítódoboz is hasznos kutya felszerelés, mert bármikor előállhat egy egészségügyi vészhelyzet, és az állatot orvoshoz kell szállítani. Nyakörv és hám kell a sétához, etető az étkezésekhez, játékok és kiegészítők az ápoláshoz, de a kutya WC-ről se feledkezzünk meg.

A minőségi kutya felszerelésre minden lakásban lakó ebnek szüksége van és a gazdi számára is fontos a használatuk. Kedvező ár-érték arányban talál nálunk alapvető kutya felszerelést, már csak meg kell rendelnie!