Elérhetőségek


Fly Zoo Kft
Telefon:
+36202353185, +36203742727
Cím:
9700 Szombathely, Körmendi u 89.

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

6
8
1
5
8
7
3

Hírlevél

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

CSALIK-ETETŐANYAGOK-DIPEK-AROMÁK

Főkategória >HORGÁSZAT >CSALIK-ETETŐANYAGOK-DIPEK-AROMÁKHarcsa, ponty? Nálunk mindegyik halfajtához megtalálja a megfelelő horgászcsalit!

Itt a tavasz, aminek a horgászat szerelmesei kifejezetten örülnek. Ilyenkor előkerül újra a horgászfelszerelés, és mielőtt útnak indulnának, ellenőrzik, hogy a programhoz minden kellék, eszköz rendelkezésre áll-e. Szemrevételezéskor gyakran a megfelelő horgászcsali az, ami hiányzik, ezért mihamarabb pótolni kell, hiszen enélkül nem lesz sikeres a halfogás. Ha Önnek is hiányzik a horgászcsali felszereléséből, vagy szeretné bővíteni kelléktárát, szerezze be könnyedén kínálatunkból!

Legyen szó harcsáról, pontyról, más halfajtáról, kínálatunkban mindegyikhez megtalálja azt a horgászcsalit, amire rákapnak a halak. Ha olyan terepre megy majd horgászni, ami még ismeretlen Önnek, érdemes előzetesen információkat gyűjteni a helyi horgászoktól a módszereikkel, felszerelésükkel kapcsolatban, így könnyedén ki fogja tudni választani azt a horgászcsalit, amire az adott helyen szüksége lesz.

Készüljön velünk a szezonra, szerezze be a horgászcsalikat kínálatunkból! Ha a vásárlás előtt bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!