iBITE 311-ES ELEM + LED CSOMAG (IBLDB-31R és IBLDB-31G)

-11%
ÚJ
iBITE 311-ES ELEM + LED CSOMAG   (IBLDB-31R  és  IBLDB-31G)
szín
1 450 Ft
1 290 Ft
Kezdete: 2019.08.20   A készlet erejéig!
Hasznos kiegészítő világító jelzőként bármely módszerhez...
Részletek

iBite 331-es változathoz elem és Led csomag

iBite, maga a márka is érdekesen cseng, mely sejtet egyfajta technikai újítást önmagában is. Ez igaz minden szérián belüli termékre. Az iBite márka alatti termékek mindegyike a legfrissebb újításkon és fejlesztéseken alapulnak, megkönnyítve, érdekesebbé téve a horgászok mindennapjait és a vízparton eltöltött idejét.

A jelenlegi termékszéria a feederbotos horgászoknak kínál egy érdekes megoldást az éjszakai pecákhoz. A termék ötletét a rezgőspicces éjszakai módszer ihlette, a koromsötétben meghajló vékony spicc látványa, majd egy szebb hal partrasegítése rendkívül szép emlék lehet, de ehhez látni kell a sötétben a botspiccet, amihez valamilyen világítópatron, lámpa vagy egyéb megvilágítás szükséges, de ezek néha kompromisszumot kívánnak vagy egy prompt ötletből adódott pecához nincs a táskánkban ilyen termék.

Erre a problémára kínálnak megoldást az iBite világító spiccei, melyek egy Ledes - elemes rendszer szerint épülnek fel. Az e célra kialakított feederspicc végébe csak be kell illeszteni az elemmel ellátott Led fényforrást és mehet is az éjszakai peca. A horgászat befejeztével pedig, csak ki kell venni a Ledből az elemet, majd azt külön elrakni, a legközelebbi horgászat alkalmával az újra használható lesz.

Akár 1-2 órás hirtelen ötletből fakadó horgászatokhoz is alkalmas eszköz.

Jelen termék az iBIte spiccgyűrűhöz tartalmaz pótlólagos, plusz elemet és Ledet, mely a biztonság kedvéért, mindig jó ha van a horgásztáskában egy plusz darab. (311-es változat)

 

Típus Erőforrás Szín Jellemző
IBLDB-31G 311 311 elem Zöld Led 1db elem + Led
IBLDB-31R 311 311 elem Piros Led 1db elem + Led
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek