Elérhetőségek


Fly Zoo Kft
Telefon:
+36202353185, +36203742727
Cím:
9700 Szombathely, Körmendi u 89.

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

6
7
0
3
4
5
6

Hírlevél

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekSpinMad Kogut műcsali Color 11 - több méretben

-31%
ÚJ
SpinMad Kogut műcsali Color 11 - több méretben
 • SpinMad Kogut műcsali Color 11 - több méretben
 • SpinMad Kogut műcsali Color 11 - több méretben
 • SpinMad Kogut műcsali Color 11 - több méretben
 • SpinMad Kogut műcsali Color 11 - több méretben
2 150 Ft
Kedvezményes ár: 1 490 Ft
Kezdete: 2018.04.07   A készlet erejéig!

Kiemelkedően fogós wobbler újdonság.
 • Minden pergetőhorgász tudja, mennyire hatékony műcsalik a tollas jigek. Bemutatjuk a SPINMAD termékcsoport új tagját a KOGUT-ot, amely eleget tesz minden igény kielégítésének, és meglepi a legigényesebb horgászokat is, akik úgy gondolták, hogy a tollas jigek már mindent megmutattak.

  Réges-régen, amikor az első ilyen típusú csalik megjelentek, azt vettük észre ezek óriási potenciálok. A SpinMad csapata már korában is kísérletezett tollas jigekkel a saját szükségleteik kielégítésére, de évek múltán ennek a műcsalinak a rendkívüli eredményessége miatt úgy döntöttek, hogy megosszák ismereteiket és tapasztalataikat és legyártották saját tollas jigeiket.

  Az egyedi design, a gyártás pontosság olyan tulajdonságok, amelyek a legjobb csalivá teszik a KOGUT-ot. A SpinMad-nél nincs helye a tömeges középszerűségnek, minden tollas jig a legjobb minőségű, gondosan válogatott és ellenőrzött alapanyagokból készül. A gyártási folyamatot hosszú évek tapasztalata és tervezése előzte meg.

  A KOGUT szinte minden ragadozó hal horgászatához ajánlott, széles körben alkalmazható. Használata és eredményessége a megfelelő súly és szín kiválasztásától, a vontatás ütemétől, módjától függ. Hatalmas jelentősége van a színnek, a kontrasztnak és az esztétikai részleteknek, amelyek befolyásolják a horgászat eredményességét.

 • Státusz
  ÚJ