Camon Easy-pro New 2010 kutyahám több méretben

Camon Easy-pro New 2010 kutyahám több méretben
szín
méret
1 690 Ft
Kényelmes, és állítható kutyahám család

Részletek
A Camon egyik sikerterméke az Easy sorozatú kutyahám család, mely könnyebb állíthatósági, és kényelmesebb viselési tulajdonságával vívta ki a kutyatartók, és kutyák szeretetét.
Igényes kivitelű termék, melyet szintén európai gyárban gyártanak.
Anyaga mosható, színtartó, és kopásálló textil szövet, őrés, de rugalmas műanyag csattal, két állítási lehetőséggel és fém karabíner rögzítő fülekkel.

Extra lágy anyagának, és varrásának köszönhetően nem dörzsöli ki a kutya szőrzetét, testét, erős anyaga és varrása gyakorlatilag nem szakad, nem bomlik.
Könnyen állítható termékcsalád, így megtaláljuk a megfelelő mérete, legyen akár egy Yorkie-nk, vagy akár egy Berni pásztorunk.
Kölyökkutya tulajdonosok figyelmébe kifejezetten ajánljuk e terméket, mivel könnyen lehet vele követni a növekedésben lévő kutyánk méretváltozásait.
Színe harmonizál a többi Camon és Ferplast termékkel. Ajánlott termékcsoport ezekhez a nyakörvekhez: Club póráz, Variant póráz, Flippy automata póráz, Twin dupla vezető szár két kutyához.

S Szélessége 12mm hossza 36-54cm között állítható a mellkas mérete, kisebb és kölyök kutyáknakközött állítható kisebb és kölyök kutyáknak
M Szélessége 15mm hossza 42-60cm között állítható a mellkas mérete, közepes és kölyök kutyáknakközött állítható közepes és kölyök kutyáknak
L Szélessége 18mm hossza 50-78cm között állítható a mellkas mérete, középnagy kutyáknak
XL Szélessége 25mm hossza 62-90cm között állítható a mellkas mérete, nagy testű kutyáknakSzíne: Zöld, sárga, rózsaszín változatokban kaphatók.
(Szín és méret választás a fennti lenyitható mezőben.)
Fekete, piros, és kék színekben kérjük válassza a termékkel megegyező
Ferplast Easy-pro New 2010 kutyahámot.
Ötlet:
Vásároljon több terméket, így a szállítási költséget a minimálisra szorítjuk le!

Hasonló termékek