Dynamite Baits Swim Stim Extreme Paste 350g (DY429)

-23%
ÚJ
Dynamite Baits Swim Stim Extreme Paste 350g (DY429)
Dynamite Baits Swim Stim Extreme Paste 350g (DY429)
Dynamite Baits Swim Stim Extreme Paste 350g (DY429)
Dynamite Baits Swim Stim Extreme Paste 350g (DY429)
3 250 Ft
2 490 Ft
Kezdete: 2021.08.26   A készlet erejéig!
Egységár: 6 225 Ft/kg
Fogós csali az angol Dynamite Baitstől.
Részletek
A Swim Stim termékcsaládban egyesülnek azok a létfontosságú, könnyen emészthető összetevők és étvágyfokozók, amik a pontyokat féktelen evésre ösztönzik, anélkül, hogy eltelnének vele.
A Swim Stim Betaine Green olyan speciális paszta, amely tulajdonképpen egy tömény étvágygerjesztő forrás.
Ez a kellemesnek nem nevezhető illatú paszta hideg és meleg vízben is használható.
Ízesítés: Betain - Étvágygerjesztő adalék.
A paszta önálló horog csaliként is bevethető.
Egy kis segédeszközre van szükség. Több cég kínál különböző paszta spirált vagy speciális tüskét, amelyre rágyúrva, hajszálelőkére kötve, könnyedén bevethető. A víz hőmérsékletétől és a golyó nagyságától függően 20-60 percig működő csalit kapunk.

Sikeres tippek!
1. A legegyszerűbb módon, gyurmázzuk rá a kedvenc csalinkra (pelletünkre vagy bojlinkra, de akár kukoricára is rágyúrhatja!).
A vékony rétegben felvitt puha anyag, folyamatos, intenzív oldódása révén felgyorsítja, felturbózza a csali vonzerejét. Nagyon intenzív illata, hamar magára vonja a halak figyelmét.
2. Bojlis horgászatok során, a legritkább esetben használnak etetőkosarat. De bizony a csali gyakorta nem nyújt elég vonzerőt, még egy előkészített (feletetett) terepen sem. Kell még valami, amely a csali közelébe húzza a halat.
Ez a paszta normál ólomra is, de az újonnan kapható paszta ólmokra meg különösen könnyen rágyúrható.
A folyamatosan oldódó intenzív anyag már kellő csáberőt biztosít. A közelében túrkáló hal azonban csak a horgon talál nagy, finom falatot, eltelni, jóllakni a pasztával nem tud. „Csak” az étvágyat és a kapókedvet fokozza!
3. Vannak időszakok, amikor egyszerűen semmivel nem lehet halat fogni. Látjuk, tudjuk, hogy ott vannak az etetésen a halak, de szinte lehetetlen kapásra bírni őket. Ekkor kizárólag a legpuhább, legfinomabb csalik jöhetnek csak számításba! A paszta önálló horog csaliként is bevethető. No, de hogyan? Egy kis segédeszközre van szükség. Több cég kínál különböző paszta spirált vagy speciális tüskét, amelyre rágyúrva, hajszálelőkére kötve, könnyedén bevethető. A víz hőmérsékletétől és pasztagolyó nagyságától függően 20-60 percig működő nagyon attraktív csalit kapunk. A közelébe érkező hal egy finom illat és csali felhőt talál (ugyanis oldódás közben felhősít), amelybe bele kell, hogy „harapjon”. Egy biztos, önállóan is, nem egyszer mentette meg a horgászatunkat, és adott nem hétköznapi méretű halakat
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek