Legtöbb termékünknél a 35.000 Forintot meghaladó megrendelést INGYEN házhozszállítunk!
Ügyfélszolgálat (9:00-17:30)
+36 20 374 2727
+36 20 235 3185
Amennyiben kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a +36 20 374 2727 / +36 20 235 3185 -ös számon (9:00-17:30) vagy írj nekünk messenger üzenetet a jobb alul található Messenger ikon segítségével!
DPD házhozszállítás (1790 Ft)
DPD Csomagpont (1590 Ft)
Személyes átvétel (INGYENES)
Néhány nagyobb termék kivételével a 35.000 Forintot meghaladó megrendeléseket INGYEN házhozszállítjuk!
Minőségi és eredményes bojli készítésének alapanyaga!
A Green Lipped Mussel Full Fat, az eredeti, kiváló minőségű Újzélandi zöld ajkú kagylókivonat teljes zsírtartalmú változata. Kétségkívül minden idők egyik legjobban bevált por alapú adalékanyaga. Népszerűsége már évtizedek óta töretlen, hisz rengeteg kifogott kapitális pontyot köszönhettek ennek a különleges tulajdonságokkal bíró természetes kivonatnak a pontyhorgászok világ szerte. Minden csalinak fenomenális módon megnöveli a vonzerejét. A Zöld aljú kagyló kivonat tápanyagban gazdag élelemforrást, telítetlen zsírsavakat, esszenciális aminosavakat, B-vitaminokat, kalciumot, káliumot, magnéziumot magas százalékban tartalmaz, amely a pontyok életműködése szempontjából óriási jelentőséggel bír. A zsírmentes változathoz képest sokkal több ízt és aromát tartalmaz, ezáltal a csalinak még inkább megnöveli a természetes jellegét. Rendkívül magas természetes betain tartalommal, jellegzetes ízzel és illattal rendelkezik. Természetessége révén adagolásának felső határa nincs, még akár 100g/kg-ig is elmehetünk. A bojlimixek kihagyhatatlan adalékát képezi. Minden esetben a száraz alapmixhez tegyük! Megnövelt zsír és olajtartalma miatt a késő őszi és a téli időszakokban lehetőleg ne használjuk! A csalikban rövid és hosszútávon is egyaránt kifejti hatását. Kiszerelés: 50g, 250g, 1kg
Tipp: kiválóan használható aroma helyett is, azonban ilyenkor az adagolási mennyiség minimum 5%-t kell a bojlimixnek tartalmaznia.