Új Jelszó Kérése

Kategóriák

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP Termékek

Termékajánló

Látogató Számláló

3
1
8
0
0
5
3

Hírlevél

Termék RészletekAquaEl talajfűtő kábel 25W 3,5m

-30%
AquaEl talajfűtő kábel 25W 3,5m
 • AquaEl talajfűtő kábel 25W 3,5m
 • AquaEl talajfűtő kábel 25W 3,5m
 • AquaEl talajfűtő kábel 25W 3,5m
 • AquaEl talajfűtő kábel 25W 3,5m
9 270 Ft
Kedvezményes ár: 6 480 Ft6480
Kezdete: 2012.09.18   A készlet erejéig!
Talajfűtő kábel terráriumokhoz, akváriumokhoz.
 • Elterjedt fűtési módszer a terraristák és az akvaristák közt a fűtőkábellel való hőmérséklet emelés. Terráriumba betekerve, aljzat alá, háttérbe építve, vagy csak egyszerűen, pl mászófára tekerve megfelelő 25-35°C körüli hőmérsékletre emelhetjük a terrárium hőmérsékletét, biztosítva hüllőink, kétéltűink, ízelt lábúink igényét.
  Több trráriumot is melegíthetünk a kábellel, ilyenkor a terrárium alatti polcra fektessük a kábelt úgy, hogy több, egymás melletti terráriumot is melegíteni tudjunk vele.
  Ajánlott a kábelt nem egyenletesen, hanem pl hátul sűrűbben, elől ritkábban (vagy fordítva) lefektetni, így állatunk az általa kellemesebbnek érzett helyet könnyen ki tudja választani magának.
  Akvaristák az akvárium alá fektetik általában a kábelt, így a növények erőteljesebben növekednek, élénkebbek és szebbek lesznek, a halak pedig kiegyenlítettebb vízhőmérséklettel találkoznak. Több kisebb akvárium, pl tenyész akváriumok, bettás akváriumok együttes melegítésére is ajánlott termék.
  A szilikon borítású terráriumi fűtőkábel komfortos körülményeket biztosít kedvenceinek.
  A szilikonos szigetelés teljes biztonságot nyújt. A berendezés THERMOSTAB mikroprocesszoros hőszabályzóval is működtethető.

  25W, 3,5 méter hosszban közepes terráriumokhoz ajánlott termék.
Webáruház készítés