Kategóriák

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

5
7
5
2
8
0
5

Hírlevél

Elérhetőségek


Fly Zoo Kft
Telefon:
+36202353185, +36203742727
Cím:
9700 Szombathely, Körmendi u 89.

Termék részletekDeeper Smart Sonar Pro+ Wifi Fishfinder halradar Xmas limitált szettben (Limited Serie)

-26%
ÚJ
Deeper Smart Sonar Pro+ Wifi Fishfinder halradar Xmas limitált szettben (Limited Serie)
 • Deeper Smart Sonar Pro+ Wifi Fishfinder halradar Xmas limitált szettben (Limited Serie)
 • Deeper Smart Sonar Pro+ Wifi Fishfinder halradar Xmas limitált szettben (Limited Serie)
 • Deeper Smart Sonar Pro+ Wifi Fishfinder halradar Xmas limitált szettben (Limited Serie)
 • Deeper Smart Sonar Pro+ Wifi Fishfinder halradar Xmas limitált szettben (Limited Serie)
 • Deeper Smart Sonar Pro+ Wifi Fishfinder halradar Xmas limitált szettben (Limited Serie)
 • Deeper Smart Sonar Pro+ Wifi Fishfinder halradar Xmas limitált szettben (Limited Serie)
 • Deeper Smart Sonar Pro+ Wifi Fishfinder halradar Xmas limitált szettben (Limited Serie)
 • Deeper Smart Sonar Pro+ Wifi Fishfinder halradar Xmas limitált szettben (Limited Serie)
 • Deeper Smart Sonar Pro+ Wifi Fishfinder halradar Xmas limitált szettben (Limited Serie)
102 580 Ft
Kedvezményes ár: 75 990 Ft
Kezdete: 2019.06.07   A készlet erejéig!

Minőségi közkedvelt halradar limitált nakciós szettben!

Nagyszerű ajándék minden horgásznak.

Most limitált mennyiségben a DEEPER PRO+ Premium halradar egy

-Gerber multifunkcionálás eszközzel

-Deeper Night Fishing Cover éjszakai világító burkolattal 

-Deeper Smartphone Mount telefon rögzítő 

    egy csomagban alapáron, ingyen kiegészítőkkel, és akcióban csak a CentrumZoo-ban!

 • A vezeték nélküli, bedobható Deeper Smart Sonar PRO+ sorozatában a legjobb. Wi-Fi kapcsolatot használ, és pontosabb adatokat továbbít okostelefonjára vagy tabletjére. A Deeper Smart Sonar PRO+ eszközben nagyon pontos GPS vevő van, melynek segítségével az eszköz batimetrikus térképeket tud készíteni, mialatt a parton vagy a vízen horgászik. Emiatt a Deeper Smart Sonar PRO+ az egyetlen bedobható hangradar, ami olyan pontos funkciók és halkeresési adatok elérését teszi lehetővé, amely korábban csak a halászhajók konzoljain volt lehetséges.

  Használhatjuk partról horgászva, csónakos horgászat során, de akár etető hajón is.... Mederfenék, halak tartózkodása nem marad titok ezek után, esélyeink hatalmasra nőnek a szomszéd horgászokhoz képest.

  Beépített GPS vevő

  A PRO+ eszközben nagyon pontos beépített GPS vevő van, amivel az eszköz képes batrimetrikus, meder kontúr térképek készítésével feltérképezni a horgászhelyeket, ha a parton vagy a vízen horgászik.

  Kutatja az extrém mélységet

  A PRO+ a mélységet 0,5 métertől (2ft) 80 méterig (260ft) feltérképezi, így Ön különböző mélységű vizekben horgászhat. Minden nehézség nélkül használhatja a PRO+ eszközt csatornában, vagy kis tóban, nagyobb tóban, vagy akár egy patakban gázolva is.

  Nagyobb víztisztaság

  A PRO+ nagyobb felbontással és megnövelt dinamikus tartománnyal rendelkezik, ami ennek megfelelően kisebb víz alatti tárgyak megfigyelésére ad lehetőséget, és lehetővé teszi ezen tárgyak pontosabb érzékelését.

  Wi-Fi továbbítás

  A Wi-Fi hatótávolság 330ft/100 m, így a PRO+ eszköz a legnagyobb hatótávolságú bedobható halradar a piacon. A Wi-Fi kapcsolat mind a PRO+ és a használója közötti távolságot, mind az okostelefonjára továbbított adatok pontosságát maximalizálja.

  GPS Bedobható Radar

   

  Jelölje ki könnyedén kapását a beépített GPS-nek és az offline térkép funkciónak köszönhetően. A PRO+ eszközben nagyon pontos beépített GPS vevő van, így batrimetrikus térképek készítésével feltérképezheti a vízfenék kontúrjának jellegzetességeit és a horgászhelyeket - még akkor is, ha a parton horgászik. Lehetősége van áttekinteni a teljes horgászterület víz alatti jellemzőit a halfogás optimális helyének meghatározásához. Csónak Mód meder kontúr feltérképezés is elérhető.

   

  Valós idejű batrimetrikus feltérképezés

   

  Az Offiline Térkép Funkció megkönnyíti a víz alatti világ feltárását, színátmenetekkel azonosíthatóvá teszi a mélység változásait, és a navigációban is segítségére lesz. Minden batrimetrikus térkép archiválható és a horgászhelyek hatékonyságának növelésére bármikor elérhető. Ezenkívül korlátlan mennyiségű réteget és információt adhat hozzá a térképekhez, így létrehozhatja saját, rendkívül pontos térképeit. Amikor szükséges, használja arra, hogy Ön és csapata kitaláljon a vizes és vad világból. A Deeper alkalmazás használatával minden területi térkép ingyenesen letölthető.

   

  Belső Wi-Fi hozzáférési pont

   

  Nem kell a vezeték nélküli internet kapcsolattal, vagy mobilkapcsolattal rendelkeznie a horgászhelyen! A Deeper eszközben beépített Wi-Fi hozzáférési pont van, melyet csatlakoztathat okostelefonjához vagy tabletjéhez. Csak be kell kapcsolnia a Wi-Fi kapcsolatot okostelefonján, és a Deeper hozzáférési ponthoz csatlakoztatni azt. A Deeper eszközt a világ bármely pontján csatlakoztathatja, még az Amazon esőerdeiben is.

  Fontos megjegyzés:Amennyiben azt tapasztalja, hogy a kapcsolat hatótávolsága kisebb, kapcsolja ki okostelefonján a Mobiladat és/vagy Wi-Fi asszisztenst. A Deeper eszköz használatához sem térerőre, sem más hálózatra nincs szükség.

   

  Szín Mód

   

  Válassza ki a napszakhoz és a fényviszonyokhoz legjobban megfelelő képernyőszín módot. A Klasszikus képernyőszín mód szénszínű háttérrel, a teljes színskála felhasználásával mutatja be a víz alatti eseményeket. A zöld a víz alatti növényzetet, a narancs - sárga skála a halakat mutatja (minél élénkebb a sárga, annál erősebb a szolár jel), a sötétbarna - narancs skála a medret jelöli (minél élénkebb a narancs, annál erősebb a szolár jel), a kék pedig a vízfelszín jelölésére szolgál. A Nappali/Éjszakai Képernyőszín Mód a cél jobb elkülönítése és a víz alatti interferencia csökkentése érdekében szélesebb színskálát tartalmaz. A nappali és az éjszakai módok nem tesznek különbséget a növényzet és a halak között, ez a professzionális hajókon lévő berendezésekre is jellemző módon, a szonár jel intenzitása alapján történik.

   

  Egyéb fontos jellemzők

   

  A PRO+ eszközben minden, a PRO-ban lévő információ és funkció benne van - és még több is! Az eszköz érzékenységének beállításával csak azt nézheti, amire szüksége van. Csökkentse a radar érzékenységét a szennyezett vízben, így kiszűrheti a képet zavaró jeleket, és válasszon nagy érzékenységet kristálytiszta vízben, hogy a legkisebb víz alatti történést is nyomon tudja követni. A csupán 100 g (3,5oz) súlyú és 65 mm (2,5 ins) átmérőjű apró készülék hagyományos horgászbotokkal és damillal használható. Az eredmény a legkiválóbb minőségű hangradar adatok elérése egyetlen, kis, vezeték nélküli eszközön.

   

  Deeper elismerések

   

  A Deeper termékek jelentős nemzetközi elismeréseket gyűjtenek be és egyértelműen a világ legnépszerűbb radarjai közé kerülnek. A horgászati célú elektronikai eszközök közül elsőként elnyerte a tekintélyes CES 2016 Best of Innovation Award (A legjobb innováció Díja) elismerést a vezeték nélküli kézikészülékek kategóriában. A legutóbbi elismerést az Európai Horgászcikk-kereskedők Kiállításán (European Fishing Tackle Trade Exhibition, EFTTEX) kapta 2016-ban, ahol a Deeper Smart Sonar a legjobb új kiegészítő díját nyerte el. A legnagyobb ázsiai horgászcikk-kiállításon, a China Fish 2016-on a Deeper Smart Sonar-t választották a modern horgászat legjobb elektronikus eszközévé. A Deeper vállalat nagy hatást gyakorol a nemzetközi horgászcikk-iparágra. A világ első bedobható vezeték nélküli halradarját rangos elismeréssekkel díjazták ausztrál horgászcikk-kiállításokon. Emellett ezt a zseniális, gömb formájú műszaki eszközt név szerint említik olyan horgászújságokban, mint a Fish Alaska (a szerkesztő ajánlásával), Anglers Mail és PC Magazine Russian Edition (orosz horgászújság).

   

  Wi-Fi hatótávolság: 100 méter
  Méret: 6.5 cm átmérő
  Kompatibilitás: Az iOS 8.0 és Android 4.0 verziótól a legutolsó iOS and Android eszközökig.
  Anyaga: ABS
  Súlya: 100 gramm
  Kapcsolat: Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat
  Működési mélység max/min: 80 m/0.5 m
  Hőmérséklet: Vízhőfok érzékelő
  Hőmérséklet mértékegység: Celsius / Fahrenheit
  Optimális hőmérséklet: -20 C-tól 40 C-ig.
  Akkumulátor: Lítium Polimer, 3.7 V Újratölthető
  Hálózati töltő: 110 V / 240 V. Mikro USB.
  Szonar típusa: Dual beam (kétsugaras)
  Frekvencia: 290 kHz (15°) / 90 kHz (55°)
  Színe: fekete

   

   

  Válassza a Deeper okos halradart

  Deeper Smart Fishfinder 3.0 Deeper Smart Sonar PRO Deeper Smart Sonar PRO+
  Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat
  Bluetooth hatótávolság 40 méter (130ft) Wi-Fi hatótávolság 100 méter (330ft). Wi-Fi hatótávolság 100 méter (330ft).
  Letapogatási gyakoriság akár 7 kép/másodperc A nagyobb - akár 15 kép/másodperc - letapogatási gyakoriság gyorsabban mozgó víz alatti tárgyak megjelenítését is lehetővé teszi. A nagyobb - akár 15 kép/másodperc - letapogatási gyakoriság gyorsabban mozgó víz alatti tárgyak megjelenítését is lehetővé teszi.
  A felbontás akár 7,8 centiméter (0,25ft) távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is képes. A nagyobb felbontás akár 1,3 cm (0,4ft) távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is alkalmas, így a kisebb víz alatti tárgyakat is meg tudja nézni. A nagyobb felbontás akár 1,3 cm (0,4ft) távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is alkalmas, így a kisebb víz alatti tárgyakat is meg tudja nézni.
  Standard dinamikus tartomány A 8-szorosára növelt dinamikus tartomány sokkal pontosabban mutatja meg a víz alatti tárgyakat A 8-szorosára növelt dinamikus tartomány sokkal pontosabban mutatja meg a víz alatti tárgyakat
  Csónak Mód meder feltérképezés Csónak Mód meder feltérképezés Parti GPS Mód - lehetővé teszi a meder feltérképezését a partról vagy a vízről. Csónak Mód meder kontúr feltérképezés is elérhető.
  Akkumulátor töltési ciklus 2-3 hónap Akkumulátor töltési ciklus 6 hónap Akkumulátor töltési ciklus 6 hónap

   

   Még többet olvashat itt a Deeperről!

 • Státusz
  ÚJ