Új jelszó kérése

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

4
6
4
2
5
8
4

Hírlevél

Elérhetőségek


Fly Zoo Kft
Telefon:
+36202353185, +36203742727
Cím:
9700 Szombathely, Körmendi u 89.

Termék részletekRapala XR04 X-Rap Rapala wobbler TÖBB SZÍNBEN

-8%
ÚJ
Rapala XR04 X-Rap Rapala wobbler TÖBB SZÍNBEN
 • Rapala XR04 X-Rap Rapala wobbler TÖBB SZÍNBEN
 • Rapala XR04 X-Rap Rapala wobbler TÖBB SZÍNBEN
 • Rapala XR04 X-Rap Rapala wobbler TÖBB SZÍNBEN
 • Rapala XR04 X-Rap Rapala wobbler TÖBB SZÍNBEN
3 250 Ft
Kedvezményes ár: 2 990 Ft2990
Kezdete: 2018.02.13   A készlet erejéig!

SEKÉLY MERÜLÉSŰ WOBBLER
 • Gyönyörű kialakítású lebegő (suspending) wobbler domolykóra vagy kisebb balinokra, amivel nem csak a hagyományos módon, hanem rángtva, jerkelve is érdemes pergetni.

  Lebegő kialakítású műanyag wobbler, mely ötvözi a klasszikus Rapala úszó mozgást az új agresszív ugrásokkal. Belső súlyáthelyező rendszer felel a nagyobb dobásokért, míg a 3D holografikus szemek, az ellenállhatatlan csörgés, a belső holografikus fólia és az áttetsző szerkezet az optimális vonzó hatásért. Az édesvízi XR változat színes farokkal és a biztos akadást eredményező Premium Pyramid Point horoggal van ellátva.


  Adatok:
  - Hossz: 4cm
  - Súly: 2g
  - Vontatási mélység: 0,6-0,9m

  CSUKA, SÜLLŐ, BALIN, DOMOLYKÓ, JÁSZ, SÜGÉR, PISZTRÁNG

  A Rapala wobbler rövid története:

  Lauri Rapala Lauri Rapala 1905 novemberében született egy közép finnországi, Rapala nevű kis faluban. Nevét szülőfalujáról kapta egy téves bejegyzés miatt, és így Lauri Saarinen helyett Lauri Rapala lett a neve.

  1936-ban faragta fenyőkéregből az első sikeres műcsaliját és rájött arra, hogy ezzel fogja a legtöbb és legnagyobb halakat. Az első wobbler készítményeket egy helyi szövetkezeti boltban értékesítette 1938-ban.

  1948-ban elkötelezte magát a Rapala család a teljes munkaidős kereskedelmi wobbler gyártásra és ekkor csatlakozott az üzlethez Lauri két legidősebb fia, Risto és Ensio. Ebben az időben egyetlen csalihalat készítettek, egy 11 cm-es Original úszó modellt, ezüst és arany színben. 1956-ban a műcsalikat már az otthon dolgozó munkások faragták ki, a családi műhelyben pedig a végső munkálatokat végezték.

  Lauri Rapala1962-ben az amerikai Life magazinban, egy újságcikk keretében jelentették meg a Rapala wobblereket, véletlenül éppen abban a számban, mely Marylin Monroe halálát adta hírül és ezért a legtöbb példányszámban kelt el. A Rapala név tulajdonképp így vált ismertté Amerika szerte és a lenyűgöző sikersztori ekkor vett lendületet.

  Lauri Rapala 1974-ben, 69 éves korában elhunyt és fiai lettek a felelősek az üzletért. Ensio Rapala lett az üzletvezető, Risto Rapala a termelési vezető és Esko Rapala a beszerzési menedzser. Fokozatosan bővítették a Rapala műcsalik választékát, először az újabb Jointed és Magnum modellekkel. A modern technika alkalmazásával emelkedett a termelési kapacitás és saját technológiájukat is fejlesztették. A gyárat továbbra sem hagyta el egyetlen termék sem, amíg azt tartályban nem tesztelték.

  Az 1970-es évektől számos újabb és újabb Rapala modellt fejlesztettek ki. A Shap Rap 1982-ben lett bemutatva és amerikai keresletre többször is túlszárnyalta a termelést. 1988-ban készült az első műanyag Rapala wobbler, a Rattlin'.

  A Rapala kétségtelenül nagy utat tett meg Lauri 102 évvel ezelőtti születésétől napjainkig.

Webáruház készítés