Új Jelszó Kérése

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP Termékek

Termékajánló

Látogató Számláló

3
4
9
1
6
5
2

Hírlevél

Termék RészletekHALDORÁDÓ PUHA PONTYPELLET - TENGER KINCSE 80g

-11%
ÚJ
HALDORÁDÓ PUHA PONTYPELLET - TENGER KINCSE 80g
1 450 Ft
Kedvezményes ár: 1 290 Ft1290
Kezdete: 2015.06.30   A készlet erejéig!
Egységár: 16 125 Ft/kg
Pellet Döme Gábor ajánlásával.
 • A finom pontyhorgászat fejlődésével egyre népszerűbben a különböző puha, horogra tűzhető pellet csalik. De a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható csali vagy túlságosan puha, amely már a dobás gondolatától is leesik a horogról, vagy túlságosan kemény. Így ezeket minduntalan szárítgatni, napoztatni kell, hogy egyáltalán kibírják a dobást! Régóta kísérletezünk mi is hasonló csalikkal, de csak most (több mint 2 év folyamatos próbálkozás után) jutottunk el oda, hogy azt mondhassuk, kész a jó csali, a Haldorádó Puha Pontypellet!
  Mi a különlegessége ennek az új pelletnek? A rendkívül egyszerű használhatósága. Sokak nem tudnak vagy nem is akarnak megbarátkozni a hajszálelőkés módszerrel, hanem a hagyományos megoldások hívei. Ők mindent a horgon szeretnének felkínálni, nem akarják a dolgot túlbonyolítani. Ez lesz az ő nyerő csalijuk, miközben egy rendkívül fogós és baráti áron kínált termékhez juthatnak. Nincs is más teendő, mint a gömbölyű öblű, vékony húsú horogra szépen felhúzzuk a csalit és már dobhatunk is! Egy vaskos, szögletes horogra nagyon nehéz a csali sérülése nélkül feltenni. Fontos információ, hogy a pellet lebeg, de a horog súlya 1-2 szem csontival már a fenékre húzza. Viszont így is annyira könnyű, annyira könnyen megszerezhető csali, hogy a leggyengébb szívásra is bekerül a hal szájába.
  A Haldorádó Puha Pontypellet egy rugalmas belső maggal rendelkezik, amely halas, ezt vontuk be egy intenzív aromás réteggel. Ráadásul a csali színezete sem hétköznapi. Szinte világító, fluo festékeket használunk, amely a víz hőmérsékletétől függően 10-30 perc alatt leoldódik. Ezzel az intenzív aromakiválás mellett vizuális ingert is nyújt a halnak, nagyon gyorsan felkeltve érdeklődésüket.


  Íz / Szín: polip, tintahal, kagyló / barna
  Szemcsem.: 6, 8 mm
  Kiszerelés: 80 g
 • Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés