Új jelszó kérése

Kategóriák

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

3
8
5
8
3
2
0

Hírlevél

Hírek

2014.03.15
Shimano garancia a vásárlókért!

A Normark Rapala Eurohold Zrt. az általa forgalmazott Shimano Botokra és orsókra 3 év garanciát vállal, az egyéb kiegészítőkre hat hónap szavatosságot biztosít.

A garanciális javítási igényét a vételi számla, blokk vagy annak másolatának bemutatásával lehet érvényesíteni.

Garanciális javítás, alkatrész csere akkor kérhető, ha a rendeltetésszerű használat során keletkezett hiba, gyártási- vagy anyaghibára vezethető vissza.

A Shimano horgászorsók és horgászbotok garanciális ideje alatt bármilyen beavatkozást, javítást, karbantartást kizárólag csak a Shimano Szakszerviz végezhet.

Botalkatrész vásárlásánál, vagy javításánál, ha valamelyik tagot pótolni kell, a Szakszerviznek szüksége van az egész botra, csak így kerülhető el az esetleges illesztési probléma.

Az orsók házának megbontása, a csavarfejek széthajtása a garancia azonnali elvesztését vonja maga után. Az orsók javításához a Szakszerviznek szüksége van az orsó dobjára vagy pótdobjára.

Illeszkedve a Shimano általános európai garanciális feltételrendszeréhez a kifutó modellek esetében az alkatrészellátást a Normark Rapala Euróhold Zrt. 5 évig tudja biztosítani.

A Normark Rapala Eurohold Zrt. Szakszervize vállalja garancián kívüli és garancia időn túli fizető javításokat is, melynek igénybevételéhez a meghibásodott terméket a horgászboltban kell leadni.

Nem minősülnek garanciális hibának, a nem anyaghibából származó alábbi meghibásodások:

- a feeder és picker rezgőspicc törése

- orsótalp törése illetve az orsótartó menetének megszakítása - gyűrűtalp és gyűrűbetét törése és lakkrepedése (kivéve a szállítási sérülést)

- rakós bot törése (kivéve első horgászat, anyaghibából adódó törés)

- horgászruházat cipzárának meghibásodása, a ruha anyagának kilyukadása

- a csizmák, mellcsizmák és combcsizmák kilyukadása - napszemüvegek törése, karcolása, a fülek gumipárnájának elavulása ( kivéve a hibás lencse)

- papucs, csúzli, szwinger, horgász tartozék, bojli fúró, szék, ágy, gumicsónak, Rapala, horog, fogó.

A Normark Rapala Eurohold Szakszerviz szakvéleményével kapcsolatban felmerülő vita esetén a vásárló által fogyasztóvédelmi minőségi vizsgálat kérhető, melynek költségét a vizsgálati eredményként jogosnak minősített reklamáció esetén a Normark Rapala Eurohold Zrt. megtéríti, továbbá a vizsgálat eredményét elfogadni köteles.

Normark Rapala Eurohold Zrt. Bp.

A Fly Zoo Kft (mint a www.centrumzoo.hu webáruház üzemeltetője) a Normark Rapala Eurohold Zrt kiemelt partnereként biztosítja a garanciális és nem garanciális termékek gyors eljuttatását a szakszervízbe. Minden termékünk mellé számlát adunk, amivel igazolva kifogástalan, ingyenes garanciális javítást biztosítunk vásárlóinknak.

Fly Zoo Kft, Szombathely

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.