Új jelszó kérése

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

5
3
3
1
4
6
6

Hírlevél

Elérhetőségek


Fly Zoo Kft
Telefon:
+36202353185, +36203742727
Cím:
9700 Szombathely, Körmendi u 89.

botok


Tekintse meg horgászbot készletünket!


1245 új
1333 termék
pergető botok
571 új
583 termék
feeder botok, picker botok
35 új
39 termék
feeder spiccek
353 új
392 termék
bojlis, pontyos botok
15 új
16 termék
surf botok
145 új
154 termék
harcsás botok
94 új
97 termék
match botok
34 új
35 termék
bolognai botok
41 új
41 termék
legyező botok
148 új
148 termék
teleszkópos botok
65 új
69 termék
spicc botok
42 új
49 termék
rakós botok
9 új
9 termék
barbel-márnázó
12 új
17 termék
trout botok
23 új
24 termék
float
1 új
1 termék
lékhorgász botok
17 új
20 termék
tengeri botok


A horgászbotok fajtáiról röviden

A horgászbot a felszerelés jól ismert darabja. Ebből is többféle van, hiszen mást használnak a profik és az amatőrök, de az is meghatározó, hogy mire horgászik valaki.

A horgászbot fajták között megkülönböztethetünk gyűrű nélküli botokat, amik az egyszerűbb modellek közé tartoznak, ezért például kezdők számára ideálisak. Ide tartoznak a spicc botok és a rakós botok. Utóbbi a nagyobb tapasztalattal rendelkező horgászoknak ajánlott.

A gyűrűvel ellátott horgászbot már több részből áll, ennélfogva drágább is. Szükség van hozzá például orsóra, de kiegészíthető teleszkóppal is.

A horgászbot készülhet pergetéshez, fenekezéshez vagy bojlis horgászathoz is, aszerint kell keresgélni hát, hogy valaki melyik stílust szeretné űzni. Ezen túl léteznek olyan speciális horgászbotok is, amiket nem stílus szerint terveznek, hanem aszerint, hogy mit szeretnének kifogni velük. Harcsázó, márnázó horgászbotok is léteznek, illetve a nagy távolságra bedobható, nagy súlyok kihúzására alkalmas surf botok is elérhetőek.

Válogasson színvonalas termékeink között, és ha horgászbotokat érintő kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

 

Horgászbot vásárlás: Hogyan válasszunk megfelelő botot?

Horgászbot vásárlás: Hogyan válasszunk megfelelő botot?Az ideális horgászbot vásárlása során, a minőség mellett az ár is nagy szerepet játszik. Egy olcsóbb termék lehet, hogy csak bosszúságot okoz, míg egy jobb minőségű bottal szinte biztos, hogy több halat lehet fogni, szinte minden gond nélkül.

Amikor horgászbot vásárláson gondolkodunk, akkor mindenek előtt figyelembe kell vennünk, hogy milyen halakat szeretnénk zsákmányul ejteni. Ez jelentősen meg fogja határozni, hogy mennyi pénzt is kell fektetnünk kedvenc időtöltésünkbe. Például a harcsás botok árai magasabbak az általánosan használt eszközöknél, mert speciális halfogásra lettek kifejlesztve. Ezeket a termékeket inkább a tapasztalt horgászok fogják használni, míg az általános horgász felszereléseket általában a kezdők veszik igénybe több alkalommal.

A horgászathoz szükséges kellékek megvételekor tehát elsősorban a funkciót vegyük figyelembe, a horgászbot ár másodlagos szempont. Mindig tudatosan vásároljuk meg a kiszemelt terméket, így nagyobb eséllyel kerülhetjük el, hogy halfogás nélkül térünk haza a nap végén.

Az online horgászbot vásárlás kényelmesebb és gyorsabb, mintha a boltokat kellene körbejárnia. Bátran nézzen körül nálunk, és felmerülő kérdéseivel keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés