Új jelszó kérése

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

4
6
4
0
2
2
5

Hírlevél

Elérhetőségek


Fly Zoo Kft
Telefon:
+36202353185, +36203742727
Cím:
9700 Szombathely, Körmendi u 89.

Termék részletekSebile® Flatt Shad megbízható harcsa wobbler XHSK / color SC

-22%
ÚJ
Sebile® Flatt Shad megbízható harcsa wobbler XHSK / color SC
 • Sebile® Flatt Shad megbízható harcsa wobbler XHSK / color SC
 • Sebile® Flatt Shad megbízható harcsa wobbler XHSK / color SC
6 870 Ft
Kedvezményes ár: 5 390 Ft5390
Kezdete: 2016.11.05   A készlet erejéig!
Hazai harcsa-, csuka- és süllőhorgászok között ismert, komoly eredményeket mutató wobbler.
 • A márka zászlóshajója a Flat Shad család. Terelőlemez nélküli hibrid változat, melynek a bekötő szeme a tetején található. A változatok számára jellemző, hogy 2 grammostól a 70 grammosig terjed a választék, 4 féle kialakításban (süllyedő, suspending, extra heavy és snagless), mindezt több, mint 20 féle színben. Ami jó szín létezik a Sebilnél, az itt megtalálható! A titka a kétféle felhasználási módban rejlik. Használhatjuk vertikális csaliként, és rendesen kidobva és behúzva is. Nagyon fontos, hogy egyik felhasználási mód sem tartalmaz kompromisszumokat, mindkettőre tökéletes. 

   

  hossza: 96mm

  súlya: 60g

  merülési mélység: 1,8-4m

  Ez a nagyobb modell népszerű a magyarországi, valamint a Po deltába és az Ebro folyóra látogató hargászaink körében. A termék a legerősebb horoggal szerelt,  végig drótozott, szétnyűhetetlen kiképzésének, verető mozgásának, és akár a mélyebb vizek meghorgászhatóságának köszönheti harcsagyilkos jelőlését. Biztonságos és eredményes harcsacsali.

  Másik pergetési területe e csalinak a süllő és csukahorgászat. Itt szintén nagyon hatásos csaliként ismerik pergető berkekben a Sebile e legendás termékét.

  Csodálatos festések, új formák, nagyon jó méretek és innovatív megoldások. Ezeknél a horgoknál élesebbet, hegyesebbet soha életemben nem láttam még! Amelyik hal ezekhez hozzáér, azt meg is fogja. Óriási körültekintéssel tervezte meg Ptrick Sebile ezeket a wobblereket. Bennük van az a plusz, amivel a konkurensek fölé nőnek, és ezt már "szárazon" is érezni lehet. Kivétel nélkül valamennyi modellben van valami extra, amitől jobb, mint a tucat termékek. Ez az abszolút első osztály! Vannak wobblereik, melyek sűrű flitteres folyadékkal vannak megtöltve. Némelyik tényleg olyan, mintha vérezne. Máshol puha, gumiszerű alapanyagokkal találkozunk, melyek átmenetet képeznek a gumihalak felé, és tökéletesen rejtett horgaikkal a legsűrűbb növényzeten is átvezethetők. Ott van a kreatív elme mindegyik típusban. Ha vannak termékek, melyekre az innovatív jelző kompromisszum nélkül illik, akkor ezek biztosan azok! A katalógus előzetes áttanulmányozása után volt elképzelésem, mire számítsak, de miután a kezemben voltak az egyes modellek, még inkább szerettem volna azokat minél hamarabb kipróbálni. Az első gyorsteszt kereteibe nem fér bele, hogy mindenről részletesen írjak, de a hazai piacon legnagyobb érdeklődésre számot tartó modelleket bemutatnám.

Webáruház készítés