Új jelszó kérése

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

4
6
5
0
9
1
2

Hírlevél

Elérhetőségek


Fly Zoo Kft
Telefon:
+36202353185, +36203742727
Cím:
9700 Szombathely, Körmendi u 89.

Termék részletekMinn Kota Traxxis 55 elektromos csónakmotor (901504) + horgász póló

-15%
ÚJ
Minn Kota Traxxis 55 elektromos csónakmotor (901504) + horgász póló
 • Minn Kota Traxxis 55 elektromos csónakmotor (901504) + horgász póló
 • Minn Kota Traxxis 55 elektromos csónakmotor (901504) + horgász póló
 • Minn Kota Traxxis 55 elektromos csónakmotor (901504) + horgász póló
 • Minn Kota Traxxis 55 elektromos csónakmotor (901504) + horgász póló
199 680 Ft
Kedvezményes ár: 168 990 Ft168990
Kezdete: 2017.11.20   A készlet erejéig!

Elektromos prémium csónakmotor az amerikai specialistától.

Ingyen szállítva előre utalással, utánvéttel minimális 500.- Ft költséggel! Ajándék horgász pólóval.
 • A Traxxis 55 elektromos csónakmotor minden típusú csónak, nagyobb súlyú és méretű hajó, illetve vitorlás hajók meghajtására, navigálására tökéletesen megfelel. A Traxxis egy megújult modell a Minn Kota gyártótól. A Traxxis elektromos csónakmotorok Cool Power technológiával lettek ellátva, aminek a legfontosabb jellemzője az alacsony fogyasztás. A Traxxis sorozatot úgy fejlesztették ki, hogy egykezes megoldással lehessen irányítani, gázt adni, és éppúgy egy kézzel lehet a motort a vízből kiemelni. Célja a könnyed kezelhetőség. A kormányzást egy új szorító bilinccsel látták el, így a kormány ellenállást lazára vagy merevre állíthatja a horgász. Merevre való állításnál, a motor akár nagy sebességnél is a beállított irányba navigálja a csónakot, és a mozgás által nem mozdul el. A Traxxis modellek irányítókarja a könnyed kezelhetőség céljából le és fel 45-45 fokban állíthatóak. A Traxxis modellek composit szárral lettek ellátva a sérülés megelőzése céljából. A Traxxis motorokban a Minn Kota egyik legjobban kifejlesztett technológiája is megtalálható a Digital Maximizer rendszer. A Maximizer technológia a fokozatmentes sebesség szabályozóval felszerelt Minn Kota motorokban található meg. A rendszer segítségével az egyenáram 20.000 áramlökés/perc egyenárammá alakul át. Ezáltal a forgókapcsoló használatánál a szabályzó, az ellenállások által okozott áramveszteség kiküszöbölhető. Így a Maximizer technológia segítségével a motorok legmagasabb sebességi fokozatban is kedvező áramot vesznek fel az akkumulátorból. Alacsony sebességi fokozatban a Traxxis elektromos csónakmotorok akár négyszer kevesebb áramot is fogyaszthatnak. A Traxxis fokozatmentes kapcsolóval ellátott motorok, azoknak a megfelelők, akik inkább kisebb sebességgel csónakáznak vagy horgásznak. A Maximizer rendszernek köszönhetően kis sebességnél a motorok minimális, akár 6 Amper áramfelvételre is képesek. A Traxxis modell fokozatmentes kapcsolóval van ellátva, és akkumulátor töltöttség visszajelző található a motor fejrészén.                                                                                                          

  Volt 12
  Fokozat előre/hátra fokozatmentes
  Amper felvétel, maximum 50
  Watt 600
  Kp 24,95
  Lbs 55
  Lóerő 0,8 Le
  Akkumulátor teszter igen
  Szár hossz 91 cm
  Súly 10,5 kg
  Maximális csónaksúly 1500 kg

   

   

  A Traxxis a már jól ismert Maxxum széria utódja. Örökölte annak minden kiváló tulajdonságát.

  Minn Kota TRAXXIS elektromos csónakmotor

   

  Az újonnan kifejlesztett motortartó lehetővé teszi, hogy a motort gyorsan kiemelhessük a vízből és a hajófar felett átbillenthessük. A sebességszabályzó egy 45 fokban felfelé állítható karból áll, mely a Traxxis modelleknél még 15 cm-t teleszkóposan állítható.

   

  Minn Kota Traxxis (Maxxum) elektromos csónakmotor


  A MAXIMIZER-technológia

  Ez a technológia valamennyi, fokozatmentes sebesség szabályozóval szerelt MINN KOTA elektromos csónakmotorban megtalálható. A rendszer egy elektronikai megoldást takar, melynek segítségével az egyenáram 20.000 áramlökés/perc mértékű lüktető egyenárammá alakul át. A motort ellátó áram mennyisége egy forgókapcsoló segítségével szabályozható, melynek köszönhetően a különböző kapcsolók alkalmazása esetén az ellenállások által okozott- áramveszteség kiküszöbölhető.

  Minn Kota TRAXXIS elektromos csónakmotorAz eredmény: A Maximizer technológiával ellátott motorok a  legmagasabb sebességfokozatbanis azonos mennyiségű áramot vesznek fel az akkumulátorokból, csakúgy mint a mechanikus módon szabályozható egyenértékű motorok. Alacsonyabb sebességtartományokban történő használat esetén azonban a Maximizer technológiának köszönhetően- az akkumulátorok egyszeri feltöltésével a motor működési ideje akár 5-szeresére is megnövelhető. Különösen azok számára ajánljuk, akik az alacsony és pontosan beállítható sebességfokozatokat részesítik előnyben.Minn Kota TRAXXIS elektromos csónakmotor

  A Traxxis név mögött a maximum jelentés rejlik. Maximális teljesítmény minimális áramfelvétel mellett! A lehető legmodernebb kapcsolástechnika lehetővé teszi az ideális sebességszabályozást előre és hátramenetben, valamint a kikötőbe történő behajózás esetén egyaránt. A Traxxis modellek azonban mindenekelőtt a lassú haladás során jelentenek ideális megoldást. Úgy határozhatjuk meg a csónak sebességét, hogy nem kell a motor sebességfokozataira ill. a szél és hullámviszonyokra ügyelnünk. Alacsony sebesség megválasztásakor a Traxxis elektromos csónakmotor modellek áramfelvétele rendkívül alacsony, mindössze 4-6 A.
   

  Valamennyi Minn Kota Traxxis elektromos csónakmotor a motorfejen található akkumulátortöltöttség jelzővel, valamint egy felfelé és lefelé irányban is elfordítható kormányrúddal kapható, melynek célja a kényelmes manőverezés biztosítása.

   

  Minn Kota TRAXXIS elektromos csónakmotor

   

   

  Egykezes döntés

  Egy rendkívül egyszerű, egy kézzel kezelhető mechanizmussal látták el a Traxxist, így gyorsan, és egyszerűen emelhető ki a motor a vízből. Csak húzza fel és döntse le.   

  A MINN KOTA elektromos csónakmotorok mindegyike HIVATALOS beszerzésből származik!
  2 év hivatalos graranciát biztosítunk minden MINN KOTA elektromos csónakmotorra!


  FOKOZATKAPCOLÓS

   

   

   

  Név VOLT Fokozat
  előre/hátra
  Amper Watt kp lbs daN Akku teszter hossz súly Csónak súly* Cikkszám
  TRAXXIS 45 SC 12V 5/3 max 42 504 20,41 45 20 igen 91 cm 12kg 1300kg 901515
  TRAXXIS 55 SC 12V 5/3 max 50 600 24,95 55 24,45 igen 91 cm 12,3kg 1500kg 901517
 • Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés