Új jelszó kérése

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

4
7
2
6
3
2
5

Hírlevél

Elérhetőségek


Fly Zoo Kft
Telefon:
+36202353185, +36203742727
Cím:
9700 Szombathely, Körmendi u 89.

Termék részletekICC 7 fogú gereblye ALU medertapogató rúdhoz (ICC10097)

-17%
ÚJ
ICC 7 fogú gereblye ALU medertapogató rúdhoz (ICC10097)
 • ICC 7 fogú gereblye ALU medertapogató rúdhoz (ICC10097)
 • ICC 7 fogú gereblye ALU medertapogató rúdhoz (ICC10097)
 • ICC 7 fogú gereblye ALU medertapogató rúdhoz (ICC10097)
 • ICC 7 fogú gereblye ALU medertapogató rúdhoz (ICC10097)
 • ICC 7 fogú gereblye ALU medertapogató rúdhoz (ICC10097)
Fő kategória >HORGÁSZAT >KIEGÉSZÍTŐK >aprócikk, egyebek
8 180 Ft
Kedvezményes ár: 6 790 Ft6790
Kezdete: 2017.10.11   A készlet erejéig!
Medertapogató rúd kiegészítő adaptere mindennapi horgászatra...
 • ICC 7 fogú gereblye ALU medertapogató rúdhoz

  Nagyon hasznos eszköz a víz alatti tereprendezés során. Azok a tavak melyeknek fenekén hínár vagy más sűrű vízinövény található, kincset érhet egy tenyérnyi folt ahová szerelékünket fektethetnénk, hiszen a dús vegetáció tele van a pontyoknak oly kedves csemegékkel. Az ICC 7 fogú gereblyével ezek a foltok tökéletesen kitisztíthatóak illetve a növények csónakba emelhetőek, így nem fog vízközt vagy a felső vízrétegben úszni és zavarni minket horgászat közben. Tereprendező eszközeink nem a pontyok életterét hivatottak felszámolni, de számunkra jobb esélyeket nyújtanak fárasztáskor, míg halainknak rövidebb illetve fájdalom mentesebb küzdelmet. Kisebb-nagyobb víz alatti tereptárgyak könnyedén elmozdíthatóak, de segítségével pontosabban meghatározhatóak a víz alatti tereptárgyak nagysága, kiterjedése. Az eszközzel körbe tudjuk tapogatni a víz által a szemünk elöl rejtett akadályokat. Legfontosabb feladata a meghorgászandó terület akadálymentesítése, mely nem csak a hinarat, faágakat jelent, hisz intenzíven horgászott vizeken sok a beszakított szerelék és általában azonos helyeken, a halak ezeket a pontokat messze elkerülik, ráadásul fárasztáskor további felesleges kockázati tényezőt jelentenek. A zónát megtisztítva a zsinór- ólom-horog rengetegtől, mely első lépésben akár történhet a fűrésszel is, második lépésben a pedig a gereblyével, indulhat a csali letétel a biztonságossá kialakított területre.

  Alternatív használat:

  A mederfenék felszántásával történik, a legjobb alkalom erre a tavaszi és az őszi szúnyoglárva megjelenése, ilyenkor az iszapban található összes élőlény svédasztalt jelent a biztonságot nyújtó felhőben falatozó bajuszosok számára. Az iszapfelhő nagy vonzerőt gyakorolhat, a táplálkozó halak benyomását keltheti, mely eredményre vezető elem lehet taktikánkban, mind a hétköznapi mind pedig versenykörülmények között is!

  Az ICC 7 fogú gereblyével egyszerűen dolgozhatunk a víz alatt, köszönhetően az ALU tapogató rúd toldó csöveiben található felhajtóerőnek. Az ágvágó fűrésszel végzett akadó mentesítés után, maradéktalanul összegyűjthetők vele a fenéken heverő gallyak, ágak valamint növényi nyesedékek.  Nem utolsó sorban a szárazföldön is jó szolgálatot tehet kisebb sátor körüli munkáknál. Eszközünket mindig tisztán, száraz helyen tároljuk, ne szolgáltassuk ki az idő vasfogának.

   

 • Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés