Új jelszó kérése

Kategóriák

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

4
4
6
7
8
6
8

Hírlevél

Elérhetőségek


Fly Zoo Kft
Telefon:
+36202353185, +36203742727
Cím:
9700 Szombathely, Körmendi u 89.

Termék részletekExo-Terra minőségi vízszűrő teknősökhöz F250Pro 3610

-17%
ÚJ
Exo-Terra minőségi vízszűrő teknősökhöz F250Pro 3610
 • Exo-Terra minőségi vízszűrő teknősökhöz F250Pro 3610
 • Exo-Terra minőségi vízszűrő teknősökhöz F250Pro 3610
 • Exo-Terra minőségi vízszűrő teknősökhöz F250Pro 3610
8 170 Ft
Kedvezményes ár: 6 790 Ft6790
Kezdete: 2015.02.01   A készlet erejéig!
Szűrő hüllőkhöz, kétéltűekhez
 • Exo Terra Repti Clear F 250 – Kifejezetten teknősterráriumok alacsony vízszintjéhez gyártott fektetett szűrőberendezés. Használatával szagmentessé és könnyen kezelhetővé tesszük pl a vizitkenősök tartását is, mert a vizet szennyező anyagokat a szűrő kiszűri, és azt a tartály heti tisztításával a "teknősvíz" mindig tiszta, áttetsző és szagtalan marad. Tiszta vízben a kisállataink kevésbé fogékonyak a betegségekre, és a vízcserék gyakoriságát is kitolhatjuk a heti 1-2 alkalomról 2-3 hetenkéntire.

   Teknősök, gőték és egyéb vizi terráriumokba és más aquaterráriumokba ajánlott
   Egyedülálló fekvő szűrőház
   Szabályozható áramlási sebességű
   Nem foglal nagy helyet és nagyon csendes
   Teljesen bemeríthető
   250l/óra teljesítményű

  A Repti Clear Terráriumi szűrő egy optimális vízi szűrő berendezés, magas szűrési erővel és hatékony áramlás szabályzóval. A három szűrő fakk optimális mechanikai, kémiai és biológiai szűrést biztosít. A háromszintű szűrő rendszer biztosítja a folyamatos biológiai szűrő tevékenységet. A Repti Clear Terráriumi szűrő levegőáramlás szabályzóval és vízáramlás szabályzóval rendelkezik. A szűrő két elemmel van felszerelve, melyek a kifolyásért-átfolyásért felelnek: egy 90 fokossal (mely a kiáramlás szabályzója és a terráriumban lévő áramlásért felel) és egy 180 fokossal (mely a csatlakozásért felel).

  Többfunkciós szűrő terráriumok és akváriumok részére.

  Vízbe meríthető.

  Háromszintű szűrést biztosít: biológiai, kémiai és mechanikai szűrést.

  Egyszerűen felállítható és használható.

  Könnyen karbantartható.

  Használati útmutató

  Felállítás és üzembe helyezés előtt olvassa el alaposan a tájékoztatót!

  Fontos biztonsági előírások

  Vigyázat:

  A testi sérülések elkerülése végett olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót!

  1. Olvassa el hiánytalanul, és kövesse a biztonsági előírásokat, és minden fontos, a készülékre vonatkozó figyelmeztetést használat előtt. A helytelen használat a készülék meghibásodásához vezethet.
  2. VESZÉLYES &ndash, gondos odafigyelés szükséges ahhoz, hogy kiküszöböljük az áramütés lehetőségét. A készüléknek nincsenek a felhasználó által is megjavítható részei, ha elromlik, ne próbálja sajátkezűleg megjavítani, hanem vigye azt szervizbe.
   1. Ha a normális működéstől eltérő vízszivárgást észlel a motoron, azonnal áramtalanítsa a készüléket.
   2. Semmilyen készüléket ne próbáljon sajátkezűleg megjavítani, ha annak tápkábele vagy dugója megsérült, vagy nem működik, vagy bármily módon megrongálódott. A készülék tápkábele nem cserélhető: ha a tápkábel megsérül, a készüléket félre kell tenni. Soha ne vágja el a tápkábelt.
   3. Hogy elkerüljük annak lehetőségét, hogy a készülék dugóját vagy a konnektort víz érje, a dugót oly módon dugja be a konnektorba, hogy a kábel egy hurkot hozzon létre, ezáltal kiküszöbölhetjük annak kockázatát, hogy a víz eljusson a dugóhoz, vagy a konnektorhoz. Ha a dugót vagy a konnektort víz éri, NE HÚZZA KI a kábelt, hanem először a biztosíték lekapcsolásával szakítsa meg az áramkört, majd ezután húzza ki a tápkábelt, és vizsgálja meg, hogy került-e víz a konnektorba.
   4. Bármely vízbe meríthető akváriumi készülék esetében érdemes beszerezni egy áramköri megszakítót.
   5. Hogy csökkentsük a sérülés kockázatát, gondos odafigyelés szükséges, ha a készüléket gyerek használja, vagy, ha a készülék gyermekek közelében kerül használatra.
   6. Mindig áramtalanítsa a készüléket, ha éppen nincs használatban, illetve az egyes részek felhelyezése, vagy levétele és tisztítás előtt. Soha ne a kábellel rántsa ki a dugót falból. A dugót fogja meg, és húzza ki a konnektorból.
   7. Csak a rendeltetésének megfelelően használja a készüléket (pl. semmiképp ne használja más célokra, úszómedencékben, kerti tavakban, fürdőszobában, és olyan helyzetekben, ahol emberek vannak a vízben). Ha nem a mellékelt útmutató szerint jár el, az nem biztonságos.
   8. Ne olyan helyen állítsa össze, vagy tárolja a készüléket, ahol az ki lesz téve az időjárás viszontagságainak, illetve ahol a hőmérséklet fagypont alatt van.
   9. Bizonyosodjon meg róla, hogy a készülék biztonságosan lett felállítva, mielőtt beüzemelné azt.
   10. Olvassa el és tanulmányozza át alaposan a készülékre vonatkozó összes fontos biztonsági előírást!
   11. Ha hosszabbító kábelre van szükség, csak a hálózatra tervezett kábel használható. Ha kisebb teljesítményű (kevesebb amper, vagy kevesebb watt) kábelt használunk, mint maga a készülék, a kábel túlmelegedhet. Gondosan ügyeljen arra, hogy a kábelt úgy helyezze el, hogy ne lehessen benne megbotlani, vagy kirántani.
   12. A szűrőt vízbe kell meríteni, nem működtethető szárazon.
 • Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.