Új jelszó kérése

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

5
3
4
4
8
8
8

Hírlevél

Elérhetőségek


Fly Zoo Kft
Telefon:
+36202353185, +36203742727
Cím:
9700 Szombathely, Körmendi u 89.

Termék részletekDeeper Smart Sonar Pro Fishfinder halradar (5351501) 2018NEW

-26%
ÚJ
Deeper Smart Sonar Pro Fishfinder halradar (5351501) 2018NEW
 • Deeper Smart Sonar Pro Fishfinder halradar (5351501) 2018NEW
 • Deeper Smart Sonar Pro Fishfinder halradar (5351501) 2018NEW
 • Deeper Smart Sonar Pro Fishfinder halradar (5351501) 2018NEW
 • Deeper Smart Sonar Pro Fishfinder halradar (5351501) 2018NEW
82 540 Ft
Kedvezményes ár: 60 990 Ft
Kezdete: 2019.02.03   A készlet erejéig!
Minőségi közkedvelt halradar csónakos és parti használatra egyaránt.
Garanciális kérdésekben, valamint terméktámogatással kapcsolatos
egyéb kérdéseikkel keressék közvetlenül a gyártót: https://deepersonar.com/hu/tamogatas/
 • A Deeper Smart Sonar PRO Wi-Fi kapcsolattal működik, így fedi le a Deeper eszköz és felhasználója közötti megnövekedett távolságot. Arra tervezték, hogy lebegjen a vízen, és a teljes medret valamint a felette lévő vizet feltérképezze - mérje a mélységet, a hőmérsékletet, a fenék szerkezetét, jelezze a halakat -, majd az összes információt azonnal okostelefonjára vagy tabletjére továbbítsa. A Deeper Smart Sonar PRO egy sokoldalú, bedobható jeladó, ami tökéletes parti és csónakos horgászathoz.

  Használhatjuk partról horgászva, csónakos horgászat során, de akár etető hajón is.... Mederfenék, halak tartózkodása nem marad titok ezek után, esélyeink hatalmasra nőnek a szomszéd horgászokhoz képest.

   

  A Wi-Fi előnyei

  A PRO Wi-Fi kapcsolatot használ annak érdekében, hogy még pontosabb adatokat továbbítson a jeladóból az Ön okostelefonjára. A Wi-Fi kapcsolat nagyobb távolságot - akár 100 m (300ft) - tesz lehetővé a Deeper eszköz és felhasználója között.

  Nagy felbontású meder szerkezet

  A PRO nagy felbontással működik, ami képes akár 1,3 cm (0,4ft) távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is, így a kisebb víz alatti egységeket is meg tudja mutatni. Így Ön pontosan tudja mire horgászik.

  Kutatja az extrém mélységet

  A PRO a vízen lebegve a felszíntől számítva akár 80 méter (260ft) mélységig térképez fel minden víz alatti jellemzőt, és ismeri fel a legjobb horgászhelyeket.

  Ingyenes offline térképek

  Amikor Csónak Módban működik, a Deeper alkalmazás a PRO víz alatti adatait az okostelefon GPS adataival kombinálja, és valós idejű batimetrikus térképeket készít, melyek közvetlenül okostelefonja képernyőjén jelennek meg. A Deeper alkalmazás használatával minden térkép ingyenesen letölthető.

   

   

  Válassza a Deeper okos halradart

  Deeper Smart Fishfinder 3.0 Deeper Smart Sonar PRO Deeper Smart Sonar PRO+
  Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat
  Bluetooth hatótávolság 40 méter (130ft) Wi-Fi hatótávolság 100 méter (330ft). Wi-Fi hatótávolság 100 méter (330ft).
  Letapogatási gyakoriság akár 7 kép/másodperc A nagyobb - akár 15 kép/másodperc - letapogatási gyakoriság gyorsabban mozgó víz alatti tárgyak megjelenítését is lehetővé teszi. A nagyobb - akár 15 kép/másodperc - letapogatási gyakoriság gyorsabban mozgó víz alatti tárgyak megjelenítését is lehetővé teszi.
  A felbontás akár 7,8 centiméter (0,25ft) távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is képes. A nagyobb felbontás akár 1,3 cm (0,4ft) távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is alkalmas, így a kisebb víz alatti tárgyakat is meg tudja nézni. A nagyobb felbontás akár 1,3 cm (0,4ft) távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is alkalmas, így a kisebb víz alatti tárgyakat is meg tudja nézni.
  Standard dinamikus tartomány A 8-szorosára növelt dinamikus tartomány sokkal pontosabban mutatja meg a víz alatti tárgyakat A 8-szorosára növelt dinamikus tartomány sokkal pontosabban mutatja meg a víz alatti tárgyakat
  Csónak Mód meder feltérképezés Csónak Mód meder feltérképezés Parti GPS Mód - lehetővé teszi a meder feltérképezését a partról vagy a vízről. Csónak Mód meder kontúr feltérképezés is elérhető.
  Akkumulátor töltési ciklus 2-3 hónap Akkumulátor töltési ciklus 6 hónap Akkumulátor töltési ciklus 6 hónap

   

  Vezeték nélküli bedobható jeladó

   

  A PRO könnyen telepíthető és használható, kicsi és ultrakönnyű eszköz, mely keresésre a legszokványosabb damillal is használható. Mérete és súlya ugyanakkora, mint Bluetooth-os elődjének, de számos kiegészítő funkció van benne, így még parti horgászatnál is pontos hangradar jeleket kaphat, melyek korábban csak a drága halászhajókon voltak elérhetők.

  A Wi-Fi előnyei

   

  A PRO Wi-Fi kapcsolatot használ, hogy pontosabb szonár adatokat küldjön az Ön okostelefonjára vagy tabletjére. A Wi-Fi kapcsolat 100 méterig (330ft) fedi le a távolságot a Deeper eszköz és használója között. Sem térerőre, sem más hálózatra nincs szükség.

   

  Belső Wi-Fi hozzáférési pont

   

  Nem kell a vezeték nélküli internet kapcsolattal, vagy mobilkapcsolattal rendelkeznie a horgászhelyen! A Deeper eszközben beépített Wi-Fi hozzáférési pont van, melyet csatlakoztathat okostelefonjához vagy tabletjéhez. Csak be kell kapcsolnia a Wi-Fi kapcsolatot okostelefonján, és a Deeper hozzáférési ponthoz csatlakoztatni azt. A Deeper eszközt a világ bármely pontján csatlakoztathatja, még az Amazon esőerdeiben is.

  Fontos megjegyzés: Amennyiben azt tapasztalja, hogy a kapcsolat hatótávolsága kisebb, kapcsolja ki okostelefonján a Mobiladat és/vagy Wi-Fi asszisztenst. A Deeper eszköz használatához sem térerőre, sem más hálózatra nincs szükség.

   

  Horgászat Csónakból

   

  Amikor a Csónak Módot használja, bejelölheti a valós idejű batimetrikus adatokat archivált offline térképének újabb rétegén, és megjelenítheti okostelefonja képernyőjén. Ez a funkció a pontos helymeghatározáshoz az okostelefonjában lévő GPS-t használja. Minden térkép archiválható, és horgászteljesítményének javítása érdekében bármikor elérhető.

   

  Video a termék használatáról.

   

  Nagy felbontású víz alatti tárgyak

   

  A magasabb felbontás akár 1,3 cm távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is képes, így a kisebb víz alatti tárgyakat is meg tudja nézni. Emellett a 8-szorosára növelt dinamikus tartomány sokkal pontosabban mutatja meg ezeket a tárgyakat. Mindez azért, hogy Ön pontos víz alatti képet kapjon.

   

  Gyakoribb képkészítési frekvencia

   

  Minden víz alatti részlet fontos tippet adhat arról, hol rejtőznek a halak. A PRO megduplázott letapogatási gyakorisággal rendelkezik - akár 15 kép/másodperc -, ami a gyorsabban mozgó víz alatti tárgyak megjelenítését is lehetővé teszi. Így az összes, a radarja előtt elhaladó halat követheti.

   

  Intelligens horgászat

   

  A Deeper alkalmazás kompatibilis a legtöbb iOS és Android okostelefonnal és tablettel, így bármikor, kényelmesen frissítheti az eszközt. Amennyiben a legújabb szoftverrel tartja naprakészen radarját, a legújabb funkciókkal és legjobb teljesítménnyel használhatja azt. Csatlakozzon az intelligens horgászok közösségéhez online, és lelkesítsen másokat is azzal, hogy megosztja fogását!

   

  Deeper elismerések

   

  A Deeper termékek jelentős nemzetközi elismeréseket gyűjtenek be és egyértelműen a világ legnépszerűbb radarjai közé kerülnek. A horgászati célú elektronikai eszközök közül elsőként elnyerte a tekintélyes CES 2016 Best of Innovation Award (A legjobb innováció Díja) elismerést a vezeték nélküli kézikészülékek kategóriában. A legutóbbi elismerést az Európai Horgászcikk-kereskedők Kiállításán (European Fishing Tackle Trade Exhibition, EFTTEX) kapta 2016-ban, ahol a Deeper Smart Sonar a legjobb új kiegészítő díját nyerte el. A legnagyobb ázsiai horgászcikk-kiállításon, a China Fish 2016-on a Deeper Smart Sonar-t választották a modern horgászat legjobb elektronikus eszközévé. A Deeper vállalat nagy hatást gyakorol a nemzetközi horgászcikk-iparágra. A világ első bedobható vezeték nélküli halradarját rangos elismeréssekkel díjazták ausztrál horgászcikk-kiállításokon. Emellett ezt a zseniális, gömb formájú műszaki eszközt név szerint említik olyan horgászújságokban, mint a Fish Alaska (a szerkesztő ajánlásával), Anglers Mail és PC Magazine Russian Edition (orosz horgászújság).

   

  Wi-Fi hatótávolság: 100 méter
  Méret: 6.5 cm átmérő
  Kompatibilitás: Az iOS 8.0 és Android 4.0 verziótól a legutolsó iOS and Android eszközökig.
  Anyaga: ABS
  Súlya: 100 gramm
  Kapcsolat: Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat
  Működési mélység max/min: 80 m/0.5 m
  Hőmérséklet: Vízhőfok érzékelő
  Hőmérséklet mértékegység: Celsius / Fahrenheit
  Optimális hőmérséklet:  -20 C-tól 40 C-ig.
  Akkumulátor: Lítium Polimer, 3.7 V Újratölthető
  Hálózati töltő: 110 V / 240 V. Mikro USB.
  Szonar típusa: Dual beam (kétsugaras)
  Frekvencia: 290 kHz (15°) / 90 kHz (55°)
  Színe: fekete
 • Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés