Új jelszó kérése

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

5
1
6
8
1
8
3

Hírlevél

Elérhetőségek


Fly Zoo Kft
Telefon:
+36202353185, +36203742727
Cím:
9700 Szombathely, Körmendi u 89.

Termék részletekDeeper Smart Fishfinder 3.0.halradar (5351500) NEW

-22%
ÚJ
Deeper Smart Fishfinder 3.0.halradar (5351500) NEW
 • Deeper Smart Fishfinder 3.0.halradar (5351500) NEW
 • Deeper Smart Fishfinder 3.0.halradar (5351500) NEW
 • Deeper Smart Fishfinder 3.0.halradar (5351500) NEW
 • Deeper Smart Fishfinder 3.0.halradar (5351500) NEW
 • Deeper Smart Fishfinder 3.0.halradar (5351500) NEW
 • Deeper Smart Fishfinder 3.0.halradar (5351500) NEW
74 200 Ft
Kedvezményes ár: 57 990 Ft
Kezdete: 2018.08.16   A készlet erejéig!
Minőségi közkedvelt halradar csónakos és parti használatra egyaránt.
Garanciális kérdésekben, valamint terméktámogatással kapcsolatos
egyéb kérdéseikkel keressék közvetlenül a gyártót: https://deepersonar.com/hu/tamogatas/
 • A Deeper Smart Fishfinder 3.0 bárhol a vízbe dobható. A víz felszínén lebeg és részletes, a mederrel és a felette lévő vízzel kapcsolatos adatokat - a mélységről, a fenék szerkezetéről, a hőmérsékletről, a növényzetről, és a halak elhelyezkedéséről -, és még sok más értékes, horgászatot segítő információt továbbít okostelefonjára vagy tabletjére. A Deeper Smart Fishfinder 3.0 Bluetooth kapcsolaton keresztül küldi a szonár adatokat az Ön eszközére. A könnyen hordozható és egyszerűen csatlakoztatható Deeper Smart Fishfinder 3.0 használható partról, dokkról, hídról, csónakról, hajóról vagy felfújható csónakból való horgászathoz.

  Használhatjuk partról horgászva, csónakos horgászat során, de akár etető hajón is.... Mederfenék, halak tartózkodása nem marad titok ezek után, esélyeink hatalmasra nőnek a szomszéd horgászokhoz képest.

   

   

  Kutassa a mélységet

   

  A Deeper halradar elég teljesítménnyel redelkezik ahhoz, hogy tökéletesen működjön 1,5 láb (0,5 m) és 130 láb (40 m) mélység között, édes és sós vízben egyaránt.

   

  Derítsd fel a meder szerkezetét.

   

  Nézze meg, mi van a vízfelszín alatt! Tudja meg milyen vízi élőhelyeken találhatók az Ön által keresett halak, és növelje teljesítményét!

   

   

  Mérje meg a víz hőmérsékletét

   

  A Deeper hőmérséklet érzékelői pontosan megadják a víz hőmérsékletének ingadozását, így mindig tudni fogja, mikor van tökéletes kapás.

   

  Térképezzen fel új helyeket

   

  Használja az intelligens offline térképezés funkciót, hogy bejelölje az új horgászhelyeket, vagy megkeresse a korábbiakat.

  Vezeték nélküli bedobható Halradar

  A Deeper Smart Fishfinder 3.0 egy nagyon kicsi vezeték nélküli, bedobható hangradar, ami úgy van kialakítva, hogy beleférjen egy átlagos horgászládába - a súlya csupán 100 g (3,5oz), és átmérője nem több mint 65 mm (2,5”).

   

  Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat

  A Deeper Smart Fishfinder 3.0 Bluetooth kapcsolaton keresztül küldi a szonár adatokat az Ön eszközére. A Bluetooth kapcsolat a Deeper Smart Fishfinder 3.0 és használója között 40 m (130ft) távolságig működik. Sem térerőre, sem más hálózatra nincs szükség.

   

  Fedezze fel a víz alatti formákat

  Kapjon valós idejű képet arról, pontosan mi is történik a víz alatt, és fedezze fel a fontos víz alatti formákat, hogy megfelelő kapása legyen. Keresse meg az elsüllyed fadarabot, a köveket és a mélyedéseket, a víz alatti növényzetet és a mozgó halrajokat. Fedezze fel mi található a víz alatt.

   

  Kétfrekvenciás halkereső

  A kétfrekvenciás halkereső kettős területi lefedettséget biztosít. A keskeny sugár - 290 kHz (15°) - nagyon pontos képet ad a meder szerkezetéről és a halakról, a széles tartományban működő sugár - 90 kHz (55°) - pedig a kiterjesztett keresési területet mutatja meg.

   

  A tökéletes ingyenes alkalmazás jellemzői

  A Deeper alkalmazás a 9800 vagy annál későbbi iOs és Android eszközökkel kompatibilis. Online és offline módban is működik, és a következő funkciókat nyújtja a felhasználók számára: Holdfázis előrejelző naptár, Horgász jegyzetek, Offline térképek, Időjárás előrejelzés, Kamera, Megosztás közösségi portálokon, Nappali/Éjszakai színes képernyőmódok stb. A Deeper alkalmazás könnyen használható, több nyelven elérhető, a letöltés és a frissítések ingyenesek.

   

   

  Deeper elismerések

  A Deeper termékek jelentős nemzetközi elismeréseket gyűjtenek be és egyértelműen a világ legnépszerűbb radarjai közé kerülnek. A horgászati célú elektronikai eszközök közül elsőként elnyerte a tekintélyes CES 2016 Best of Innovation Award (A legjobb innováció Díja) elismerést a vezeték nélküli kézikészülékek kategóriában. A legutóbbi elismerést az Európai Horgászcikk-kereskedők Kiállításán (European Fishing Tackle Trade Exhibition, EFTTEX) kapta 2016-ban, ahol a Deeper Smart Sonar a legjobb új kiegészítő díját nyerte el. A legnagyobb ázsiai horgászcikk-kiállításon, a China Fish 2016-on a Deeper Smart Sonar-t választották a modern horgászat legjobb elektronikus eszközévé. A Deeper vállalat nagy hatást gyakorol a nemzetközi horgászcikk-iparágra. A világ első bedobható vezeték nélküli halradarját rangos elismeréssekkel díjazták ausztrál horgászcikk-kiállításokon. Emellett ezt a zseniális, gömb formájú műszaki eszközt név szerint említik olyan horgászújságokban, mint a Fish Alaska (a szerkesztő ajánlásával), Anglers Mail és PC Magazine Russian Edition (orosz horgászújság).

   

   

  Válassza a Deeper okos halradart

  Deeper Smart Fishfinder 3.0 Deeper Smart Sonar PRO Deeper Smart Sonar PRO+
  Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat
  Bluetooth hatótávolság 40 méter (130ft) Wi-Fi hatótávolság 100 méter (330ft). Wi-Fi hatótávolság 100 méter (330ft).
  Letapogatási gyakoriság akár 7 kép/másodperc A nagyobb - akár 15 kép/másodperc - letapogatási gyakoriság gyorsabban mozgó víz alatti tárgyak megjelenítését is lehetővé teszi. A nagyobb - akár 15 kép/másodperc - letapogatási gyakoriság gyorsabban mozgó víz alatti tárgyak megjelenítését is lehetővé teszi.
  A felbontás akár 7,8 centiméter (0,25ft) távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is képes. A nagyobb felbontás akár 1,3 cm (0,4ft) távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is alkalmas, így a kisebb víz alatti tárgyakat is meg tudja nézni. A nagyobb felbontás akár 1,3 cm (0,4ft) távolságban lévő tárgyak megkülönböztetésére is alkalmas, így a kisebb víz alatti tárgyakat is meg tudja nézni.
  Standard dinamikus tartomány A 8-szorosára növelt dinamikus tartomány sokkal pontosabban mutatja meg a víz alatti tárgyakat A 8-szorosára növelt dinamikus tartomány sokkal pontosabban mutatja meg a víz alatti tárgyakat
  Csónak Mód meder feltérképezés Csónak Mód meder feltérképezés Parti GPS Mód - lehetővé teszi a meder feltérképezését a partról vagy a vízről. Csónak Mód meder kontúr feltérképezés is elérhető.
  Akkumulátor töltési ciklus 2-3 hónap Akkumulátor töltési ciklus 6 hónap Akkumulátor töltési ciklus 6 hónap

   

   

   

  Video a termék használatáról.

   

   

  Bluetooth hatótávolság:  40-50 méter. Függ az OS-től és az okoseszköz típusától.
  Méret: 6.5 cm átmérő
  Kompatibilitás: Az iOS 8.0 és Android 4.0 verziótól a legutolsó iOS and Android eszközökig.
  Anyaga: ABS
  Súlya: 100 gramm
  Kapcsolat: Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat
  Működési mélység max/min: 40 m/0.5 m
  Hőmérséklet: Vízhőfok érzékelő
  Hőmérséklet mértékegység: Celsius / Fahrenheit
  Optimális hőmérséklet: -20 C-tól 40 C-ig.
  Akkumulátor: Lítium Polimer, 3.7 V Újratölthető
  Hálózati töltő: 110 V / 240 V. Mikro USB.
  Szonar típusa: Dual beam (kétsugaras)
  Frekvencia: 290 kHz (15°) / 90 kHz (55°)
  Színe: fekete

   

   

   

   

 • Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés