Új jelszó kérése

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

4
6
4
3
2
1
7

Hírlevél

Elérhetőségek


Fly Zoo Kft
Telefon:
+36202353185, +36203742727
Cím:
9700 Szombathely, Körmendi u 89.

Termék részletek



Daiwa Caldia 2500 A prémium orsó (10412-252)

-25%
ÚJ
Daiwa Caldia 2500 A prémium orsó (10412-252)
 • Daiwa Caldia 2500 A prémium orsó (10412-252)
 • Daiwa Caldia 2500 A prémium orsó (10412-252)
 • Daiwa Caldia 2500 A prémium orsó (10412-252)
89 590 Ft
Kedvezményes ár: 66 990 Ft66990
Kezdete: 2017.05.02   A készlet erejéig!

Prémium orsó igényes horgászoknak.




 • Az új Daiwa Caldia  3000egy felső kategóriás orsó a jövőbe mutató technológiai megoldásokkal. Ennél a típusnál mágneses olajjal (MEGA SEAL) tömítik a tengelyt, így víz semmilyen körülmények között sem juthat be az orsó házába. A Digi Gear esztergált hajtómű a külső hatásoktól és a  szennyeződésektől védve dolgozik, élettartama megnő, sima, egyenletes futást biztosít.  A különleges Zaion orsóháza miatt, súlya pillekönnyű, ugyanakkor ellenáll a legerősebb igénybevételeknek is. A tökéletes zsinórképet segíti a Silent dobemelés, mely garantálja a sikeres fonott zsinóros használatot pergetés esetén is. Emelletthorgászmódszerek sokaságához alkalmazható, a legkényesebb igényeket is kielégíti.

   

   

   

  Az orsón alkalmazott technikai megoldásokat szöveggel és képekkel is bemutatjuk!

   

   

  - hidegen kovácsolt alumínium dob és pótdob

   

  - CNC esztergált alumínium hajtókar

   

  - Rotorfék

   

  - 5 golyóscsapágy (ebből 1 db "CRBB")  

   

   

   

  Csapágy (db) : 5
  Méret : 25
  Fék : első fék
  Áttétel : 4,7:1
  Súly (g) : 230
  Dob anyaga : fém 
  Pótdob anyaga : fém 
  Zsinór felcsévélés: 1 fordulattal: 69 cm

   

   

   

   

   

  MAG SEALED KONSTRUKCIÓ –  (a tökéletes tömítés !)

   

  Az orsók hosszú élettartama csak akkor garantálható, ha az orsó testébe semmilyen körülmények között sem jut be a víz, a nedvesség. Különösen igaz ez a tengeren is horgászókra, mert a házba került sós víz megszáradva kikristályosodik, korrodálja a hajtóművet és a csapágyakat. A Daiwa cég a NASA által kifejlesztett, az űrtechnikában alkalmazott mágnesezhető olajon alapuló tömítést alkalmaz a prémium orsóinál. Az olajba zárt vasoxid részecskék mágnesezhetősége okán, egy olyan folyékony membrán jön létre, mely nem mozdul el a helyéről semmilyen erőhatásra sem, így a tengely és a rotor közti részt tökéletesen kitölti, leszigeteli. Nem mellesleg e mágnesezhető olajon alapuló tömítés nem eredményez súrlódást, így a tengely forgása, le-fel mozgása teljesen akadálytalan. Emiatt is a MAG SEALED technológiával ellátott orsók futása rendkívül  finom, sima, ellenállás mentes.

   

    

   

   

   

  AIR ROTOR –

   

  Az új rotor 15 %-al könnyebb mint a hasonló anyagból készült szokványos rotorok, emellett nagyban csökkenti a vibrációt és javítja a forgási egyensúlyt a nagyon mélyre helyezett súlypontjának köszönhetően. A különleges kiképzésének köszönhetően egyenletesen osztja el a zsinór által a zsinórvezető görgőn keresztül a rotorra ható nagy erejű terhelést.

   

   

   

   
   
   
  ZAION – (orsóház és rotor)
   

  A ZAION egy különleges alapanyag az orsóházak és rotorok készítéséhez. A ZAION egyfajta speciális, nagy sűrűségű karbon szálas anyag, melyet hatalmas terhelés elviselésére és hosszú élettartamra szánnak, mindemellett pedig nagyon könnyű. Emiatt rendkívül precíz orsóházat és rotort lehet belőle készíteni, ami a hajtóművet tartósan fogja védeni. A ZAION erőssége a magnéziumhoz hasonló, kétszer olyan erős és 20 %-al könnyebb, mint a műanyag orsók. A súlya pedig 50 %-al kevesebb mint az alumíniumból készülteké. A ZAION orsók legnagyobb előnye az erős ház mellett a csekély súlyuk.

   

   

   

  SILENT DOBEMELÉS –

   

  Ezen új a dobemelő rendszer fogaskerekeinek speciális elrendezése és vezetése által jelentősen finomult a hajtómű járása a szokásos meghajtáshoz képest.

   

  DIGIGEAR HAJTÓMŰ –(csigás meghajtás)

   

  Gépi megmunkálású, digitális fejlesztésű hajtómű, mely a legnagyobb terheléseket is elviseli. A HARDBODY-Z alumínium házba beágyazott hajtómű a hajtókar erejét közvetlenül adja át a rotornak, simán és hatékonyan, növelve orsó erejét és élettartamát.

   

   

  TARTÓS AIRBAIL FELKAPÓKAR –

   

  Az AIRBAIL felkapó kar belül üreges, ezáltal rendkívül könnyű, emellett szokatlanul erős, nem hajlik. A speciális zsinórvezető görgő felé vastagodó forma megakadályozza a gubancképződést a felkapókar rögzítésénél.

  A felkapókar visszacsukása után a zsinórnak nagy íve keletkezik. A speciális AIRBAIL megoldás a zsinórt a zsinórvezető görgőhöz vezeti. 

   

   

   

  INFINITE VISSZAFORGÁS GÁTLÓ RENDSZER –

   

  A végtelenített visszaforgás gátló sok más orsó gyenge pontja, míg az INFINITE rendszerrel készülő Daiwa orsók megbízható eleme. A legkitűnőbb, precízen illeszkedő acél alkatrészek felhasználásával készül.

   

   

  TWIST BUSTER & TWIST BUSTER 2. ZSINÓRVEZETŐ GÖRGŐ –

   

  A TWIST BUSTER rendszer minimumra csökkenti a zsinór csavarodását a felcsévéléskor, így ennek a fő oka jórészt kiküszöbölhető. A TWIST BUSTER 2. pedig jelentősen csökkenti a zsinór és a görgő közti súrlódást, kímélve zsinórunkat, növelve annak élettartamát.

   
   

   

  CRBB GOLYÓSCSAPÁGY –

   

  A CRBB rövidítés sósvíz álló, rozsdamentes csapágyakat jelent, melyek 12-szer tovább állnak ellen a rozsdának mint hagyományos társaik.

   

   

   
   

   

  CROSS-WRAP ZSINÓRFEKTETÉS 

   

  A zsinórfektetés minősége, különösen a fonott zsinóroknál, a legfontosabb tényező az eredményes horgászathoz. A Daiwa CROSS-WRAP keresztirányú zsinór felcsévélés megelőzi a fonott zsinóroknál előforduló bevágódás lehetőségét, növelve a fárasztás minőségét és dobásaink távolságát is.

   

   

   

  ULTIMATE TOURNAMENT DRAG FÉKRENDSZER – UTD –

   

  Ez az új fékrendszer impregnált féktárcsákat tartalmaz, melyek kb. 30 %-al tartósabbak, mint a normál féklamellák. Ezáltal a fékerőt sikerült jelentősen megnövelni, emellett csökkenti az indulási ellenállást, a fék a beállított fékerő elérésekor azonnal működésbe lép, folyamatosan, egyenletesen dolgozik.

    

   



  • 2 ÉV GARANCIA

Webáruház készítés